maj 2017

Valborg

Denna helg fick jag två helkvällar med Härnösandfolk. Det gillas starkt. :) De är så roliga, genuina och gulliga, jag älskar att umgås med dem. Eftersom jag tidigare alltid haft mest killkompisar är det extra kul att hitta några sköna tjejer att hänga med. I lördags var det en ren utekväll där vi träffades hemma hos Sara och hennes kille John, spelade kort, dansade och pratade innan vi gav oss ut i Stockholmsnatten. Gårdagen, valborg, blev det en renodlad tjejkväll med årets första grillning för mig och sedan en snabb sväng till en brasa. Båda kvällarna satt som en smäck om jag får säga det själv. 

Sara, Frida, jag och Malin! 

Det blev en fotostund eftersom jag ville ha en bild på oss alla. :) 

Lite svårt att få till dock. 

Den här blev härlig ändå... :) 

Så fin bild på Sara och Frida!! 

Malin och jag! Fotade sedan inget mer under kvällen men det blev dans och roligheter samt en hel del engelskpratande. Jag och Frida fick för oss att låtsas vara en amerikan och engelsman, så hela vägen i taxin samt på stället så pratade vi bara engelska med folk. Haha, tror inte det var någon som gick på det. 

Och igår blev det som sagt grillning hemma hos Malin och Frida. Åååh, så taggad på vår och sommar nu. Kan inte alls fatta att vi är i årets bästa period redan och att april redan är klart för iår. Sjukt!

På plats vid brasan i Skytteholmsparken, jag hade läst att den skulle tändas vid 20.30 men det hade bara kommit lite glöd vid 21.30 så då orkade vi inte vänta längre (så ovärt) så vi åkte hemåt igen. 

En skön tant med en fågel på varje axel. Haha. 

Fina!!! 

Jag tänkte när jag satte på mig kläder att jag inte skulle ha något svart denna kväll eftersom jag bär helsvart typ hela tiden och för att fira in våren lite extra. Gick in lite föööör mycket tror jag så vi var tvunga att fota denna bild sen. 

När vi kom tillbaka gjorde vi varm choklad och slutade kvällen såhär framför en massa youtube-klipp. Perfekt avslut. Sedan skjutsade jag hem Sara och kom hem själv vid 00.00-tiden ungefär. Vaknade inte förrän 12 idag så nu ska jag ta tag i mig själv och ge mig ut på en springrunda. Bävar för hur jobbigt det kommer bli men förutsättningarna är bra med klar sol iallafall.