Musik

MUSIKVIDEON TILL KEEP ON!

Har fått första versionen av musikvideon till Keep On nu och jag är såååå taggad på att släppa den! Som ni vet så är det lite mer skådespel i denna och det är väldigt ovant att se sig själv så. Men tack vare Tom (som jag spelar mot) så ser mitt skådespel inte helt B ut iallfall. Jag gillar den jättemycket faktiskt och Erik har prickat precis rätt i klippning och redigering. Så skönt att han förstår exakt vad jag vill ha för känsla. Vi har dock inte satt ett datum för release än då det är några grejer som ska finslipas, men snaaaart så! 

Här kommer två snaps från videon... :) 

 

Tags: 


Keep On!!!!

IDAG ÄR DEN TILLGÄNGLIG FÖR ER ALLA ÖVERALLT!!! HOPPAS NI GILLAR DEN LIKA MYCKET SOM JAG. Om ni tycker om den så dela, lyssna och sprid gärna ordet. <3 Jag ska njuta av en dag fylld av lugn och vackra miljöer! 

Tags: 


Keep On-Upplevelse 3

Okej, sista personen får ge sin tolkning idag innan release. Ska bli så spännande att se vad ni tycker om låten imorgon. Jag befinner mig just nu påväg till Verbier där jag ska ha en liten semesterweekend. Kommer i helt rätt tid eftersom mina senaste veckor varit lite för intensiva. Iallafall, här kommer nästa tolkning: 

Vad handlar Keep On om för dig? 

För mig handlar den lite om hopp. Att ingenting är hopplöst i en relation vilken det än må vara och att om de inblandade har en grundstomme av kärlek så kommer det att bli ljust igen. Livet består av svåra och goda stunder och vet man det kan man ta sig igenom en mörk tid och bära varandra samt påminna sig om att på andra sidan av den mörka tiden kommer relationen blivit ännu starkare med en ny kärlek. 

När jag läser texten så inser jag att låten handlar om en situation i livet där man måste ta ett beslut om värdet av att forsätta tillsammans, det kan som sagt gälla för vilken relation som helst. Att man ser tillbaka, analyserar, och sedan i ödmjukhetens stund inser att det svåra ger relationen en djupare dimension och förståelse. 

Vad får du för känsla av låten? 

För mig ger den hopp och en känsla av att det finns ljus även i de mörkaste stunder. Det finns alltid ett slut på den mörka tunneln hur mörk den än känns.  

Tags: 


Keep On - upplevelse 2

God morgon!

Bara två dagar kvar till release och det är även dags för nästa person att ge sin tolkning av låten, denna gång är den en kille som delar med sig av sina tankar (lämnar honom anonym dock). 

Vad är din upplevelse av låten?

Från första början ger låten ett väldigt sorgligt intryck. När väl man lyssnar på texten får man ju veta att det är en låt som handlar om att fortsätta. Jag tycker att låten beskriver denna känsla väldigt utförligt. Texten går att relatera till, och melodin är i rätt sinnesstämning för sådana situationer man befunnit sig i.

Vad får du för känsla av Keep On?

Det fina med låten är att den går från en hopplös känsla till en positiv sådan. Jag kunde under låtens gång absolut tänka tillbaka på situationer jag själv befunnit mig i. Låten ger liksom en käftsmäll till idén att ge upp saker väldigt enkelt och inte kämpa för något eller någon. Många kan behöva lyssna på denna låt för att förstå att ingen har det enkelt, och att det ofta är värt att försöka lite extra. 

 

 

Tags: 


Keep On-Upplevelse 1

 

Eftersom jag släpper Keep On på fredag så har jag nu inlett en liten inläggsserie där jag kommer skriva ut hur folk som hört låten upplever den och vad de tänker om den. Jag har som ni vet delat med mig av vad den handlar om för mig i tidigare inlägg men idag tänker jag dela med mig av en annan bild som jag fått. Jag frågade nämligen Kim som är praktikant hos oss just nu vad hon tänker om Keep On och hon svarade såhär: 

Vad tänker du att låten handlar om? 

Jag kommer direkt att tänka på relationen man har till sig själv, jag ser framför mig hur man kanske står framför spegeln och pratar med sig själv när man fått höra att andra inte tror på en eller gillar en. Den skulle även kunna vara om en syskonrelation. Som att man vuxit upp ihop och bråkat en hel del och mycket under åren men sedan kommer till en punkt där man plötsligt hittar en nära och fin relation eftersom kärleken man har till varandra betyder mest. 

Vad får du för känsla av Keep On? 

Den känns lite som någon form av käftsmäll eller wake up call, att man måste tro och lita på sig själv. Det finns en textrad i första versen som lyder "Everyone else is gone" och så är det faktiskt eftersom man i relationen till sig själv bara har sig själv och ingen annan. 

När kommer du lyssna på den här låten? 

Den här låten kommer finnas i mina Girl Power-listor och jag kommer lyssna på den när jag behöver en liten ego-boost. Även fast Keep On är en lugn låt så ger den lite samma feeling som Miriam Bryants tolkning av "Allt jag behöver". 

 

 

Tags: 


KEEP ON!!

 

Om en vecka släpps Keep On! Jag älskar verkligen den här låten och den berör mig på ett sätt som inte många låtar brukar göra. Det är någonting med den vemodiga känslan som sätter sig fast, längtar tills ni får höra!! 

Nedanför bilden kan ni läsa hela låttexten på låten som ett litet smakprov! 

Upphovsmän till Keep On är Tobias Grenholm (ständiga klippan när det gäller mina låtar), Christos Gontevas (som också sjunger den med mig) och Robert Bohlin samt lilla jag på ett litet litet hörn hehe. Här kommer texten så ni får en känsla för vad den handlar om: 

 

We stand by the beach line, watching the turn of tide, guess we are close to the end 

Everyone else is gone, a cold breeze is coming on, why are we here again 

We've had our share of the darkest nights, away from the city lights

And it would just, be sad, if this is the curtain call while we haven't seen it all

 

We gotta keep on, we gotta keep on, fighting the hands of time

Raindrops keep falling down 

We gotta keep on, we gotta keep on, nothing can stop us now, if we don't turn around

We gotta keep on 

 

I look back on way back when, we'd never felt the pain, tearing us down this way

But it takes some rain to grow a flower this beautiful, we gotta keep holding on 

We've had our share of the darkest nights, away from the city lights

And it would just, be sad, if this is the curtain call while we haven't seen it all

 

We gotta keep on, we gotta keep on, fighting the hands of time

Raindrops keep falling down 

We gotta keep on, we gotta keep on, nothing can stop us now, if we don't turn around

We gotta keep on 

 

I'm not trying to tell you, things will be easier from this moment on

But now I can ensure you, I know we can make it 

If we keep holding on 

People keep telling us we should let go, no no no

All this pain, all the things that we've gone thorugh 

It makes us stronger 

 

We gotta keep on, we gotta keep on, fighting the hands of time

Raindrops keep falling down 

We gotta keep on, we gotta keep on, nothing can stop us now, if we don't turn around

We gotta keep on 

We gotta keep on 

Tags: